Tietoja minusta

Oma kuva
Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sacherkakku Hannan tapaan

 Jes, ei enää epäonnistuneita reseptejä, vaan kerrankin jotain erittäin rasvaista, lihottavaa, makeaa ja täydellistä. Ja hyvää (Kaisan kommentti :D Eikö tämä ole jo tarpeeksi hyvä syy tehdä tätä?) Seuraavaksi kerraksi vois pistää muistiin, että vois yrittää tehdä jotenkin vähän pehmeämmän tosta, tosin en tiedä vielä, miten sen saisi aikaseksi :D Täytettä olisin voinu laittaa vähän enemmän, että noi reunat olis välttyny epätasaisuudelta, mutta kyllä se nyt noinkin menee. Maku on tärkein :D
 Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
170g leivontasuklaata
200g voita
2½dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Kostutus
½dl maitoa/kerros
1tl vanilijasokeria/kerros
 Täyte:
2dl kermaa
Appelsiinimarmeladia
2 banaania

Kuorrute:
170g taloussuklaata
1tl voita
3/4dl huoneenlämpöistä kermaa
(kermaa peittämään epätasaisuudet)
Vatkaa munat ja sokeri. Sulata suklaa ja voi liejuksi, anna jäähtyä hetki, jotta muna ei paistu kananmunaksi (:D) Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe. Lisää jauhoja ja suklaavoisulaa vuorotelleen munasokerivaahtoon. Kaada korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 50min. Näin ainakin ohjeessa luki, mutta mun kakku oli uunissa 1h 10min ja silti jäi vähän raa'aksi pohjasta O.o :D Joten kokeilkaa sitä kakkuanne jos teette.
Suklaakuorrutetta varten sulata suklaa ja voi VAROVASTI kattilassa, jos et käytä vesihaudetta. Lisää kerma ohuena nauhana (toi on niin tyhmä sana, et pakko käyttää sitä :D) ja sekoittele, ettei se oo niin kuumaa. Kaada kakun päälle ja levitä reunoille. Ite kirjoitin kakun päälle äidin pyynnöstä vielä Sacher ja pursotin kermaa reunoille, koska reunat näytti musta rumilta :D Kuten jo aikasemmin sanoin, Kaisa kehui ja minäkin tykkäsin. Äiti oli hiljaa ja muille tätä ei ookkaan vielä tarjottu. (Enkä tarjoakaan ettei toi hieno kirjotus mee pilalle. No läppä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti